TigerSports.eu

AFSPRAAK MAKEN
ENNL

Behandelingen

Het functioneren van het menselijk lichaam intrigeert mij. Veel van mijn tijd gaat zitten in onderzoek naar de beste behandeling om iemand beter en pijnvrij te laten bewegen. De ene keer is dat door mijn handen te gebruiken, een andere keer door de spijsvertering te verbeteren en zo ontstekingen te verminderen.

Osteopathie

Osteopathie is een behandelvorm waarbij met de handen klachten worden verholpen door natuurlijke lichaamsfuncties te herstellen of te verbeteren. Ik zoek de oorzaak van jouw klachten en verhelp deze door vastzittende weefsels te ontspannen, te versoepelen en los te maken. De doorbloeding verbetert, wat het herstel bevordert.

Sportmassage

Een sportmassage richt zich op spieren en het dieper gelegen bindweefsel (fascia). Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, wat het herstel van je lijf bevordert. De diepe massage zorgt voor ontspanning en grotere beweeglijkheid, waardoor nieuwe blessures worden voorkomen.

Voeding

In mijn voedingsadvies gaat het niet om het aantal calorieen, maar om de kwaliteit van de voeding. Het doel van een persoonlijke voedingsplan is het verminderen van ontstekingen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Zo krijgt het lichaam de bouwstenen die nodig zijn voor een goede gezondheid.

 • Nathalie weet wat ze doet: stevige massages die effect sorteren. Ik bezoek haar regelmatig in het kader van onderhoud en het voorkomen van blessures. Aanrader!

  -Hans, Hardloopcoach

 • Ik ben heel blij met Nathalie. Bij haar ben je in zeer deskundige en ervaren handen. Een keer per maand een sportmassage verhelpt en voorkomt bij mij pijntjes en stijfheid. Ook een prachtige en aangename praktijkruimte. /span>

  -Jacinta, Hardloopcoach

 • Nathalie kan verschillende technieken gebruiken en combineren zodat ik altijd een directe verlichting krijg van mijn gespannen spieren. Al een uur in haar handen doet wonderen. Ik hou van haar benadering om de cliënt als geheel te zien; geest, lichaam en geest. Ze doet haar werk met passie en warmte. Dat voel je.

  -Immu

 • Nathalie is een echte professional, ze heeft zoveel kennis en geeft geweldige massages! Als atleet ben ik dankbaar dat ik haar heeft, omdat ze weet hoe ze mijn lichaam moet behandelen om het beste herstel te bereiken. Ze heeft sterke handen en kan een intense massage geven die absoluut geweldig is! Tegelijkertijd helpt ze me mijn blessures te overwinnen en laat ze de spanning op mijn spieren los, zodat ik haar volledig vertrouw. Ik vertrek altijd met een ontspannen gevoel en zonder stress! Het uur vliegt elk boekdeel! Absoluut de moeite waard!

  -Katerina, CrossFit-atleet en -coach
 • Nathalie weet als geen ander hoe je spieren moet ontspannen en spanningen moet wegnemen. De massages die ze geeft, zijn heel anders dan de rest en de meest efficiënte die ik ooit heb meegemaakt. Ik raad Nathalie / Tiger Sports 200% aan

  -Laura

 • Ben je een sporter? En wil je je discipline ondersteunen met een sportmassage? Bij Tigersports in Haarlem moet je zijn. Ze is zeer ervaren en heeft een aantal topprofessionals behandeld. Dit gecombineerd met haar holistische kennis van het lichaam in verband met voeding en organen, geeft je een krachtige ervaring.
  -Sander
 • In slechts één sessie hielp Nathalie me van een vervelende schouderpijn af. Ze is zeer ervaren en de sfeer in haar praktijk is warm en gastvrij. Een aanrader om contact met haar op te nemen in geval van spier- of gewrichtspijn.
  -Christof
 • Nieuwe locatie, nieuwe review: Met de verhuizing naar een nieuwe locatie in het centrum van Haarlem heeft Tigersports hun spel in 2021 weer opgevoerd. Ik kom nu al meer dan twee jaar voor sportmassages. Als Crossfit Coach en Athlete is mijn lichaam mijn dagelijkse werkinstrument. Hier is het in de beste handen die ik me kan voorstellen. De kwaliteit van de carrosserie is uitstekend en de sfeer op de nieuwe locatie is super ontspannend. Alles is netjes, schoon en voldoet aan de hoogste standaard. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen!

  -Simon W. Atleet en CrossFit-coach

Osteopathie, sportmassage en voeding in Haarlem.
Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

© 2024 TigerSports.eu | Privacy Policy | Web Miel Café Design
usercartcrossmenu