Behandelingen

Het functioneren van het menselijk lichaam intrigeert mij. Veel van mijn tijd gaat zitten in onderzoek naar de beste behandeling om iemand beter en pijnvrij te laten bewegen. De ene keer is dat door mijn handen te gebruiken, een andere keer door de spijsvertering te verbeteren en zo ontstekingen te verminderen.

Osteopathie

Osteopathie is een behandelvorm waarbij met de handen klachten worden verholpen door natuurlijke lichaamsfuncties te herstellen of te verbeteren. Ik zoek de oorzaak van jouw klachten en verhelp deze door vastzittende weefsels te ontspannen, te versoepelen en los te maken. De doorbloeding verbetert, wat het herstel bevordert.

Osteopaat Haarlem - Osteopathie Haarlem
Sportmasseur Haarlem - Sportmassage Haarlem

Sportmassage

Een sportmassage richt zich op spieren en het dieper gelegen bindweefsel (fascia). Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, wat het herstel van je lijf bevordert. De diepe massage zorgt voor ontspanning en grotere beweeglijkheid, waardoor nieuwe blessures worden voorkomen.

Voeding

In mijn voedingsadvies gaat het niet om het aantal calorieen, maar om de kwaliteit van de voeding. Het doel van een persoonlijke voedingsplan is het verminderen van ontstekingen en de opname van voedingsstoffen te verbeteren. Zo krijgt het lichaam de bouwstenen die nodig zijn voor een goede gezondheid.

Persoonlijke voedingsplan - voedingsadvies Haarlem

“Gezondheid is het optimale welbevinden, zowel fysiek, geestelijk als sociaal en niet alleen de afwezigheid van ziekte of zwakte”

Dorland’s Illustrated Medical Dictionary
TIGERSPORTS

Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

Heb je vragen? Ik ben bereikbaar via:

nathalie@tigersports.eu
061 458 3335
Kleine Houtstraat 110
2011 DS Haarlem
The Netherlands

Ma 11.00-19.00
Di 08.00-19.00
Wo 11.00-19.00
Do 08.00-19.00
Vri Closed
Zat Closed
Zon Closed