TigerSports.eu

AFSPRAAK MAKEN
ENNL
BEHANDELINGEN

Osteopathie

Osteopathie is een holistische behandelwijze die uitgaat van het zelfgenezende vermogen van het lichaam. En osteopaat kan een goed alternatief zijn voor de standaard westerse geneeskunde en fysiotherapie, die vaak uitgaan van het onderdrukken van de symptomen.
In 2020 heb ik 5 jaar studie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) afgerond met de titel Osteopaat D.O.

“Doctors of Osteopathic Medicine believe there’s more to good health than the absence of pain or disease. As guardians of wellness, DOs focus on prevention by gaining a deeper understanding of your lifestyle and environment, rather than just treating your symptoms.”

– American Osteopathic Association
Maak een afspraak

Veel gestelde vragen?

Kan ik de osteopatische behandeling declareren bij mijn verzekering?

Ja. Ik ben lid van de beroepsorganisatie NRO. Over het algemeen is er een vergoeding voor osteopathie onder ‘alternatieve zorg’ als u een aanvullende zorgverzekering heeft.

Elke verzekering heeft echter andere voorwaarden, dus kijk bij uw specifieke abonnement wat uw mogelijkheden zijn.

Boek ik een sportmassage of een osteopathie behandeling?

Als je last hebt van een specifiek probleem en je wilt een behandeling die zich geheel daarop richt, dan raad ik osteopathie aan. Sportmassage kan ook een goede oplossing zijn, maar de behandeling is wat algemener, meer gericht op het gehele lichaam. In geval van twijfel, neem contact met mij op.

Is de eerste osteopathie afspraak anders dan de volgende?

Ja en nee. De tijd voor een behandeling is altijd ongeveer 60 minuten.
In de eerste afspraak nemen we de door jou ingevulde vragenlijst door, gevolgd door een grondig bewegingsonderzoek. Daarna beginnen we met de behandeling die in de eerste sessie wat korter is dan in de volgende.

Wat houdt een ostheopathiebehandeling in?

In het algemeen behelst een behandeling een combinatie van diverse technieken, zoals het losmaken van bindweefsel en manipulaties om de mobiliteit in de gewrichten te verbeteren, spierspanning te verminderen en de doorbloeding van de weefsels te verbeteren.

Wat kan osteopathie voor mij betekenen?

De meeste patienten gaan naar een osteopaat als een meer holistische oplossing voor hun fysieke klachten als alternatief voor de traditionele westerse geneeskunde en fysiotherapie. De volgende aandoeningen zijn goed te behandelen:
- Chronische en acute rugpijn
- Ischias
- Pijn in de nek en hoofdpijn
- Voorkomen van migraine
- Pijn in de pols
- Artritis
- Sportblessures
- Frozen shoulder
- Tennis/golf elleboog
- Post-operatief herstel

Meer vragen?

Stuur een e-mail naar nathalie@tigersports.eu

WAAR KAN IK MEER INFORMATIE VINDEN OVER OSTEOPATHIE EN MIJN RECHTEN ALS PATIËNT?
If you do what you always did, you will get what you always got.
-Albert Einstein
 • Nathalie weet wat ze doet: stevige massages die effect sorteren. Ik bezoek haar regelmatig in het kader van onderhoud en het voorkomen van blessures. Aanrader!

  -Hans, Hardloopcoach

 • Ik ben heel blij met Nathalie. Bij haar ben je in zeer deskundige en ervaren handen. Een keer per maand een sportmassage verhelpt en voorkomt bij mij pijntjes en stijfheid. Ook een prachtige en aangename praktijkruimte. /span>

  -Jacinta, Hardloopcoach

 • Nathalie kan verschillende technieken gebruiken en combineren zodat ik altijd een directe verlichting krijg van mijn gespannen spieren. Al een uur in haar handen doet wonderen. Ik hou van haar benadering om de cliënt als geheel te zien; geest, lichaam en geest. Ze doet haar werk met passie en warmte. Dat voel je.

  -Immu

 • Nathalie is een echte professional, ze heeft zoveel kennis en geeft geweldige massages! Als atleet ben ik dankbaar dat ik haar heeft, omdat ze weet hoe ze mijn lichaam moet behandelen om het beste herstel te bereiken. Ze heeft sterke handen en kan een intense massage geven die absoluut geweldig is! Tegelijkertijd helpt ze me mijn blessures te overwinnen en laat ze de spanning op mijn spieren los, zodat ik haar volledig vertrouw. Ik vertrek altijd met een ontspannen gevoel en zonder stress! Het uur vliegt elk boekdeel! Absoluut de moeite waard!

  -Katerina, CrossFit-atleet en -coach
 • Nathalie weet als geen ander hoe je spieren moet ontspannen en spanningen moet wegnemen. De massages die ze geeft, zijn heel anders dan de rest en de meest efficiënte die ik ooit heb meegemaakt. Ik raad Nathalie / Tiger Sports 200% aan

  -Laura

 • Ben je een sporter? En wil je je discipline ondersteunen met een sportmassage? Bij Tigersports in Haarlem moet je zijn. Ze is zeer ervaren en heeft een aantal topprofessionals behandeld. Dit gecombineerd met haar holistische kennis van het lichaam in verband met voeding en organen, geeft je een krachtige ervaring.
  -Sander
 • In slechts één sessie hielp Nathalie me van een vervelende schouderpijn af. Ze is zeer ervaren en de sfeer in haar praktijk is warm en gastvrij. Een aanrader om contact met haar op te nemen in geval van spier- of gewrichtspijn.
  -Christof
 • Nieuwe locatie, nieuwe review: Met de verhuizing naar een nieuwe locatie in het centrum van Haarlem heeft Tigersports hun spel in 2021 weer opgevoerd. Ik kom nu al meer dan twee jaar voor sportmassages. Als Crossfit Coach en Athlete is mijn lichaam mijn dagelijkse werkinstrument. Hier is het in de beste handen die ik me kan voorstellen. De kwaliteit van de carrosserie is uitstekend en de sfeer op de nieuwe locatie is super ontspannend. Alles is netjes, schoon en voldoet aan de hoogste standaard. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen!

  -Simon W. Atleet en CrossFit-coach

Osteopathie, sportmassage en voeding in Haarlem.
Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

© 2024 TigerSports.eu | Privacy Policy | Web Miel Café Design
usercartcrossmenuchevron-down