Sportmassage Haarlem

Je hoeft geen olympisch atleet te zijn voor een sportmassage. In mijn praktijk komen oudere en jonge mensen met uiteenlopende klachten zoals stijve ‘laptop’ schouders, bewegingsbeperkingen na een operatie en sportblessures. Samen kijken we wat voor jou de beste behandeling is.

Sportmassage Haarlem - sportmassage en zwangerschapsmassage in Haarlem
Sportmassage, Haarlem
Kan ik sporten op dezelfde dag als een behandeling?

Om optimaal profijt te hebben van een sportmassage is mijn advies het na je massage rustig aan te doen. Je lichaam heeft tijd en rust nodig om te herstellen. Lees meer in mijn blog.

Boek ik een sportmassage of een osteopathie behandeling?

Als je last hebt van een specifiek probleem en je wilt een behandeling die zich geheel daarop richt, dan raad ik osteopathie aan. Sportmassage kan ook een goede oplossing zijn, maar de behandeling is wat algemener, meer gericht op het gehele lichaam. In geval van twijfel, neem contact met mij op.

Hoe lang duurt een sportmassage?

Een eerste behandeling is altijd 60 minuten. Zo heb ik voldoende tijd voor onderzoek en het beantwoorden van jouw vragen. Daarna kun je kiezen uit een sessie van 45/60/90 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt af van jouw klachten en hoe lang je deze hebt. Normaal gesproken, verwacht ik verbetering na 3-4 behandelingen. Wil je blessurevrij blijven, neem dan regelmatig een behandeling, bijvoorbeeld elke 3-6 weken. Dat is een goede investering in je gezondheid. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Ik ben zwanger, kan ik een massage boeken?

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam enorm. Een massage kan je lichaam ondersteunen zich aan te passen door de extra druk en spanning te verminderen. Hierbij helpt een comfortabele zijligging ondersteund door kussens. Massage is mogelijk tijdens de gehele zwangerschap tenzij je verloskundige of arts dit afraadt.

Kadobon

Wil je iemand blij maken met een behandeling? Leuk, dat kan. Neem contact met mij op.

Run often. Run long. But never outrun your joy or running.

Julie Isphording
TIGERSPORTS

Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

Heb je vragen? Ik ben bereikbaar via:

nathalie@tigersports.eu
061 458 3335
Kleine Houtstraat 110
2011 DS Haarlem
The Netherlands