TigerSports.eu

AFSPRAAK MAKEN
ENNL
BEHANDELINGEN

Sportmassage

Je hoeft geen olympisch atleet te zijn voor een sportmassage. In mijn praktijk komen oudere en jonge mensen met uiteenlopende klachten zoals stijve ‘laptop’ schouders, bewegingsbeperkingen na een operatie en sportblessures. Samen kijken we wat voor jou de beste behandeling is.

Sportmassage, Haarlem

Maak een afspraak

Veel gestelde vragen?

Kan ik sporten op dezelfde dag als een behandeling?

Om optimaal profijt te hebben van een sportmassage is mijn advies het na je massage rustig aan te doen. Je lichaam heeft tijd en rust nodig om te herstellen. Lees meer in mijn blog.

Boek ik een sportmassage of een osteopathie behandeling?

Als je last hebt van een specifiek probleem en je wilt een behandeling die zich geheel daarop richt, dan raad ik osteopathie aan. Sportmassage kan ook een goede oplossing zijn, maar de behandeling is wat algemener, meer gericht op het gehele lichaam. In geval van twijfel, neem contact met mij op.

Hoe lang duurt een sportmassage?

Een eerste behandeling is altijd 60 minuten. Zo heb ik voldoende tijd voor onderzoek en het beantwoorden van jouw vragen. Daarna kun je kiezen uit een sessie van 45/60/90 minuten.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt af van jouw klachten en hoe lang je deze hebt. Normaal gesproken, verwacht ik verbetering na 3-4 behandelingen. Wil je blessurevrij blijven, neem dan regelmatig een behandeling, bijvoorbeeld elke 3-6 weken. Dat is een goede investering in je gezondheid. Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Ik ben zwanger, kan ik een massage boeken?

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam enorm. Een massage kan je lichaam ondersteunen zich aan te passen door de extra druk en spanning te verminderen. Hierbij helpt een comfortabele zijligging ondersteund door kussens. Massage is mogelijk tijdens de gehele zwangerschap tenzij je verloskundige of arts dit afraadt.

Meer vragen?

Stuur een e-mail naar nathalie@tigersports.eu
Kadobon

Wil je iemand blij maken met een behandeling? Leuk, dat kan. Koop hier een cadeaubon in de online shop.

Run often. Run long. But never outrun your joy or running.
- Julie Isphording
 • Nathalie weet wat ze doet: stevige massages die effect sorteren. Ik bezoek haar regelmatig in het kader van onderhoud en het voorkomen van blessures. Aanrader!

  -Hans, Hardloopcoach

 • Ik ben heel blij met Nathalie. Bij haar ben je in zeer deskundige en ervaren handen. Een keer per maand een sportmassage verhelpt en voorkomt bij mij pijntjes en stijfheid. Ook een prachtige en aangename praktijkruimte. /span>

  -Jacinta, Hardloopcoach

 • Nathalie kan verschillende technieken gebruiken en combineren zodat ik altijd een directe verlichting krijg van mijn gespannen spieren. Al een uur in haar handen doet wonderen. Ik hou van haar benadering om de cliënt als geheel te zien; geest, lichaam en geest. Ze doet haar werk met passie en warmte. Dat voel je.

  -Immu

 • Nathalie is een echte professional, ze heeft zoveel kennis en geeft geweldige massages! Als atleet ben ik dankbaar dat ik haar heeft, omdat ze weet hoe ze mijn lichaam moet behandelen om het beste herstel te bereiken. Ze heeft sterke handen en kan een intense massage geven die absoluut geweldig is! Tegelijkertijd helpt ze me mijn blessures te overwinnen en laat ze de spanning op mijn spieren los, zodat ik haar volledig vertrouw. Ik vertrek altijd met een ontspannen gevoel en zonder stress! Het uur vliegt elk boekdeel! Absoluut de moeite waard!

  -Katerina, CrossFit-atleet en -coach
 • Nathalie weet als geen ander hoe je spieren moet ontspannen en spanningen moet wegnemen. De massages die ze geeft, zijn heel anders dan de rest en de meest efficiënte die ik ooit heb meegemaakt. Ik raad Nathalie / Tiger Sports 200% aan

  -Laura

 • Ben je een sporter? En wil je je discipline ondersteunen met een sportmassage? Bij Tigersports in Haarlem moet je zijn. Ze is zeer ervaren en heeft een aantal topprofessionals behandeld. Dit gecombineerd met haar holistische kennis van het lichaam in verband met voeding en organen, geeft je een krachtige ervaring.
  -Sander
 • In slechts één sessie hielp Nathalie me van een vervelende schouderpijn af. Ze is zeer ervaren en de sfeer in haar praktijk is warm en gastvrij. Een aanrader om contact met haar op te nemen in geval van spier- of gewrichtspijn.
  -Christof
 • Nieuwe locatie, nieuwe review: Met de verhuizing naar een nieuwe locatie in het centrum van Haarlem heeft Tigersports hun spel in 2021 weer opgevoerd. Ik kom nu al meer dan twee jaar voor sportmassages. Als Crossfit Coach en Athlete is mijn lichaam mijn dagelijkse werkinstrument. Hier is het in de beste handen die ik me kan voorstellen. De kwaliteit van de carrosserie is uitstekend en de sfeer op de nieuwe locatie is super ontspannend. Alles is netjes, schoon en voldoet aan de hoogste standaard. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen!

  -Simon W. Atleet en CrossFit-coach

Osteopathie, sportmassage en voeding in Haarlem.
Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

© 2024 TigerSports.eu | Privacy Policy | Web Miel Café Design
usercartcrossmenuchevron-down