TigerSports.eu

AFSPRAAK MAKEN
ENNL
BEHANDELINGEN

Voeding

 • Heb je last van chronische schouder- of rugproblemen?
 • Doe je aan sport en zorgt een grotere trainingsbelasting voor klachten?
 • Slaap je niet goed of heb je regelmatig hoofdpijn?
 • Heb je het gevoel dat er iets niet in orde is, ook al levert medisch onderzoek niets op?
Wil je op een andere

manier naar jouw gezondheid kijken?

Wat houdt een persoonlijk voedingsplan in?
Wat je eet is belangrijk, maar als je de voedingsstoffen niet goed kan opnemen, krijgt je lichaam onvoldoende bouwstenen binnen die nodig zijn voor een goede gezondheid. We kijken niet alleen naar het eten op je bord, maar ook wat jouw lichaam efficient kan afbreken en opnemen. Werkt je spijsvertering goed? Hoe is het bloedsuiker niveau? Krijgen je organen alle benodigde voedingsstoffen?
Voor wie is dit?

Een persoonlijk voedingsplan is voor iedereen die nieuwsgierig is en zijn of haar gezondheid wil verbeteren. Het gaat niet om het tellen van calorieen, maar om beter in je vel zitten. Het gaat niet om perfectie, maar om een gezond lijf!

Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent de nodige stappen te zetten om je doel te bereiken. Het programma vraagt jouw actieve deelname en medewerking. Wellicht wil je nu wel veranderen, maar ben je hiervoor nog niet klaar om welke reden dan ook. In dat geval is het beter te wachten totdat je zover bent om met je gezondheid aan de slag te gaan.

Hoe wil je beginnen?

Je kunt kiezen uit twee programma’s. Programma A duurt vier weken en heeft als doel ontstekingen in het lichaam te verminderen. In een gesprek stellen we het plan op en de uitvoering doe je geheel zelf.

Met programma B werken we stap voor stap aan veranderingen in je voeding om zo je gezondheid te verbeteren. Je krijgt begeleiding op maat.

Afspraak maken
Als bladeren bruin worden,

verf je ze dan groen?

Je bent wat je eet

Als de bladeren van je planten plotseling bruin worden, wat doe je dan? Ga je ze groen verven? Of ben je een echte tuinman en geef je de wortels van de plant aandacht met de juiste hoeveelheid vocht en voeding?

Wat je eet is belangrijk, maar als je de voedingsstoffen niet goed kan opnemen, krijgt je lichaam onvoldoende bouwstenen binnen die nodig zijn voor een goede gezondheid. We kijken niet alleen naar het eten op je bord, maar ook wat jouw lichaam efficient kan afbreken en opnemen. Werkt je spijsvertering goed? Hoe is het bloedsuiker niveau? Krijgen je organen alle benodigde voedingsstoffen?

We zijn allemaal verschillend, zeker als het gaat om onze spijsvertering. Wat jouw lijf nodig heeft, is afhankelijk van je constitutie en de fysieke eisen die je aan je lichaam stelt. Een belangrijk aandachtspunt voor bijvoorbeeld sporters die een grote inspanning van hun lijf vragen. Voedingstherapeuten hebben geleerd een persoonlijk voedingsplan te maken dat jouw gezondheid ondersteunt en in balans brengt, dat het herstellend vermogen van je lichaam verbetert, waardoor jij optimaal kunt functioneren.

Uiteraard is het belangrijk welk type brandstof je in jouw ‘tank’ stopt (je tankt geen diesel in een benzine auto). Maar als de tank lek is of als de motor hapert, is het wachten op zware pech. Een goed werkend systeem is net zo belangrijk als de brandstof die we erin doen.

Aanpassing van voeding is geen korte termijn oplossing. Het gaat niet om het tellen van de calorieen bij elke maaltijd. We willen een oplossing voor de langte termijn, zodat jouw lichaam in balans komt en jij klachtenvrij blijft.

Weet je dat de lever zich binnen zes maanden geheel kan vernieuwen? Elke dag maken we nieuwe cellen aan. Deze cellen vormen onze organen en orgaansystemen. Met de juiste materialen kunnen we onze lichaamssystemen herbouwen. Je zult je beter voelen na een paar weken veranderingen in je voeding zul en dat is geweldig. Maar een langdurige verbetering kost tijd en toewijding van jouw kant. Je gezondheid is niet in een dag slechter geworden en het kost dus tijd om die weer op te bouwen.

Waar ligt mijn focus?
Ik leg veel nadruk op voeding die ontstekingen in het lichaam voorkomen, omdat die de oorzaak zijn van de meeste ziekten en problemen. We kijken welke producten beter meer gegeten kunnen worden en welke minder.

Veel gestelde vragen?

Hoe maak je een persoonlijk voedingsplan?

De eerste stap is informatie verzamelen. Je vult een vragenlijst in, zowel op papier als online. Daarna maken we een afspraak om deze informatie en jouw persoonlijke doelen te bespreken.

Hoeveel afspraken zijn er nodig?

Veranderingen in je lichaam kosten tijd. Daarom is het belangrijk dat je van begin af aan daarvoor de tijd neemt. Om te beginnen zijn minimaal twee afspraken nodig. Daarna kun je per sessie boeken. In het algemeen zit er drie tot vijf weken tussen elke afspraak.

Hoe lang duurt de eerste afspraak?

Kies je programma A, dan duurt de eerste sessie ongeveer 80 minuten. We bespreken je doel en de verschillende stappen van het voedingsplan.
In programma B (met persoonlijke begeleiding) duurt de eerste afspraak ongeveer 60 minuten. We maken een voedingsplan op basis van de door jou geleverde informatie en je doelen.

Kan het programma ook on-line gevolgd worden?

Ja dat kan, maar voor programma B is tenminste één persoonlijk gesprek nodig.

Am I ready for change?

For this Functional Nutrition Program, I only accept clients who are motivated to make the necessary steps to achieve their goals. This program asks for active participation and collaboration from the client. You may want to change right now, but may not be ready or in a position to be able to commit to the process for any number of reasons. In that case it is better to wait, until you are ready to work for what you want.

Meer vragen?

Stuur een e-mail naar nathalie@tigersports.eu

About Nutritional Therapy Association

Nathalie is a certified Functional Nutritional Therapy Practitioner (FNTP) by the Nutritional Therapy Association (NTA). The NTA “teaches the concept of bio-individuality. There is no perfect diet for everyone. Nutritional Therapists are trained to help each client find the right types of whole foods that will restore balance and enhance their ability to heal”. For more information about NTA, please visit www.nutritionaltherapy.com. Read why Nathalie became an FNTP here.

Let op:

Een voedingsadvies komt nooit in de plaats van een medisch onderzoek. Als je twijfelt of een persoonlijk voedingsplan voor jou een geschikt is, neem contact op met je (huis)arts.

A wise man ought to realize that health is his most valuable possession.
- Hippocrates
 • Nathalie weet wat ze doet: stevige massages die effect sorteren. Ik bezoek haar regelmatig in het kader van onderhoud en het voorkomen van blessures. Aanrader!

  -Hans, Hardloopcoach

 • Ik ben heel blij met Nathalie. Bij haar ben je in zeer deskundige en ervaren handen. Een keer per maand een sportmassage verhelpt en voorkomt bij mij pijntjes en stijfheid. Ook een prachtige en aangename praktijkruimte. /span>

  -Jacinta, Hardloopcoach

 • Nathalie kan verschillende technieken gebruiken en combineren zodat ik altijd een directe verlichting krijg van mijn gespannen spieren. Al een uur in haar handen doet wonderen. Ik hou van haar benadering om de cliënt als geheel te zien; geest, lichaam en geest. Ze doet haar werk met passie en warmte. Dat voel je.

  -Immu

 • Nathalie is een echte professional, ze heeft zoveel kennis en geeft geweldige massages! Als atleet ben ik dankbaar dat ik haar heeft, omdat ze weet hoe ze mijn lichaam moet behandelen om het beste herstel te bereiken. Ze heeft sterke handen en kan een intense massage geven die absoluut geweldig is! Tegelijkertijd helpt ze me mijn blessures te overwinnen en laat ze de spanning op mijn spieren los, zodat ik haar volledig vertrouw. Ik vertrek altijd met een ontspannen gevoel en zonder stress! Het uur vliegt elk boekdeel! Absoluut de moeite waard!

  -Katerina, CrossFit-atleet en -coach
 • Nathalie weet als geen ander hoe je spieren moet ontspannen en spanningen moet wegnemen. De massages die ze geeft, zijn heel anders dan de rest en de meest efficiënte die ik ooit heb meegemaakt. Ik raad Nathalie / Tiger Sports 200% aan

  -Laura

 • Ben je een sporter? En wil je je discipline ondersteunen met een sportmassage? Bij Tigersports in Haarlem moet je zijn. Ze is zeer ervaren en heeft een aantal topprofessionals behandeld. Dit gecombineerd met haar holistische kennis van het lichaam in verband met voeding en organen, geeft je een krachtige ervaring.
  -Sander
 • In slechts één sessie hielp Nathalie me van een vervelende schouderpijn af. Ze is zeer ervaren en de sfeer in haar praktijk is warm en gastvrij. Een aanrader om contact met haar op te nemen in geval van spier- of gewrichtspijn.
  -Christof
 • Nieuwe locatie, nieuwe review: Met de verhuizing naar een nieuwe locatie in het centrum van Haarlem heeft Tigersports hun spel in 2021 weer opgevoerd. Ik kom nu al meer dan twee jaar voor sportmassages. Als Crossfit Coach en Athlete is mijn lichaam mijn dagelijkse werkinstrument. Hier is het in de beste handen die ik me kan voorstellen. De kwaliteit van de carrosserie is uitstekend en de sfeer op de nieuwe locatie is super ontspannend. Alles is netjes, schoon en voldoet aan de hoogste standaard. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen!

  -Simon W. Atleet en CrossFit-coach

Osteopathie, sportmassage en voeding in Haarlem.
Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

© 2024 TigerSports.eu | Privacy Policy | Web Miel Café Design
usercartcrossmenuchevron-down