TigerSports.eu

AFSPRAAK MAKEN
ENNL

Hi, ik ben Nathalie!

Mijn passie is mensen te helpen bij hun zoektocht naar de oorzaak van hun klachten en het oplossen daarvan. Dat kan varieren van schouder-en rugklachten tot hoofdpijn zonder aanwijsbare reden. Ook kun je bij mij terecht voor revalidatie, voorbereiding voor wedstrijden of voor “regulier onderhoud” om optimaal te kunnen presteren.

En baloo

Ik probeer de persoon te zijn die ik zou willen hebben gevonden als ik te maken had met blessures, herstel en hoe ik het beste kan voorkomen dat die blessures terugkomen.

In mijn eigen sportcarriere raakte ik vaak gefustreerd als ik herstelde van een blessure: ik had het idee dat de traditionele geneeskunde alleen de pijn onderdrukt maar nooit de oorzak van het probleem weg neemt. Die frustratie en een gevoel dat er “een andere manier” moest zijn motiveerde mij om te studeren.

In die zoektocht heb ik studies gevolgd op het gebied van sportmassage, osteopathie, dryneedling, bindweefseltaping, functionele bewegingstherapie etc. Met elk boek dat ik las, elk seminar dat ik bijwoonde en elke opleiding die ik volgde, groeide mijn kennis en inzicht van de werking van het menselijk lichaam.

Mijn dagelijkse inspiratie? Het gemak waarmee mijn eigen kleine tijgers zich bewegen!

Mijn filosofie

Voor mij is een sterk en gezond mens iemand die zijn eigen gewicht kan dragen, die goed en zonder pijn kan bewegen, die de hele dag genoeg energie heeft, die een sprintje kan trekken als het nodig is en die slaapt als een roos. Eigenlijk zoals een tijger. Vandaar de naam TIGERSPORTS.

Mijn overtuiging is dat de meeste fysieke klachten worden veroorzaakt door gebieden in ons lichaam die te stijf zijn en niet meer flexibel.

Bijvoorbeeld: als gevolg van overcompensatie kan een stijf gebied niet alleen daar pijn geven, maar ook in andere delen van het lichaam. De oorzaak kan zijn een (oude) blessure, operatie, slechte houding, stress, een inactieve levensstijl, slechtwerkende spijsvertering of lymfestelsel.

Door de beweeglijkheid van een gebied te verbeteren, kunnen lymfevocht, bloed en daarmee voedingsstoffen weer vrij stromen. Dit bevordert je herstel- en genezingsproces.

Mijn vraag aan jou is altijd hoe en wat. Hoe is het probleem ontstaan? Wat is de oorzaak, wat kan ik doen om jou te helpen en wat kan jij zelf doen?

De constante factor in mijn leven is mijn passie om alles van het menselijk lichaam te willen weten, vooral als het gaat om beweging, herstel en optimale gezondheid.

Mijn reis

Mijn wortels liggen in Zweden. Vandaar strekt mijn pad zich kronkelig uit over de hele wereld en langs verschillende levensstijlen en avonturen. Van duikinstructeur in Australie en Indonesie, beachvolleybal en universiteit in Santa Cruz tot werken met de beste atleten van de wereld. Mijn eigen praktijk in Luxemburg en sinds een paar jaar Tigersports hier in Haarlem.

Hoewel ik veel ervaring heb in de behandeling van professionele sporters, heb ik er ook veel plezier in een kind te helpen dat net zijn arm uit het gips heeft, of de tuinliefhebber met pijn in haar heup , of de thuiswerker met stijve schouders. Ik beschouw het als een voorrecht mensen te helpen beter te bewegen en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

Wat jouw doel ook is

ik wil je graag daarbij helpen!

Wielrennen : 89e Giro dÍtalia / Stage 12 RIIS Bjarne (Den) Manager Team CSC / VISSER Nathalie (Swe) Verzorger Kine Livorno – Sestri Levante (169 km) Ronde van Italie UCI Pro Tour / Etape Rit

In mijn jeugd in Zweden beoefende ik verschillende sporten. In het wielrennen zijn mijn beste prestaties de deelname aan het Junior Wereldkampioenschap en later Zweeds kampioen op de weg.

Gedurende een aantal jaren heb ik full-time gereisd en gewerkt met topatleten en teams uit verschillende landen tijdens hun deelname aan europese en wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen.

Ik werkte aan mijn eerste tennistoernooi voor de WTA in 2010 en maakte daarna vele jaren deel uit van het WTA Sport Sciences and Medicine Team. Ik ben een Mobility WOD Movement and Mobility Specialist, en ik ben ook geregistreerd als Functional Nutritional Therapy Practitioner (FNTP) bij de NTA en heb de titel Osteopaat D.O. Van de International Academy of Osteopathy (IAO).

Sporters helpen hun doel te bereiken, vind ik geweldig om te doen. Ik heb ervaring opgedaan met wielrennen, veldrijden, MTB, marathon, ultra trail, triathlon, Ironman, zwemmen, rugby, handbal, basketbal, tennis, schaatsen, ijshockey, crossfit, maar ook met professionele musici. Wellicht kun jij me helpen nog een categorie toe te voegen?

meer over mij

Ik zou mijzelf omschrijven als ‘een nieuwsgierige en gepassioneerde probleemoplosser van het menselijk lichaam’.

Als je vraagt wat mijn specialisme is, zou ik zeggen dat het de persoonlijke behandeling is die ik jou kan geven en het gevoel in mijn vingers en handen na vele jaren behandelen van uiteenlopende klachten en problemen. Van kinderen, mama’s, grootouders tot weekend sporters en Olympische atleten.

Na veel crossfit training in het afgelopen jaar, doe ik zelf nu vooral aan hardlopen, yoga en het trainen van mijn algemene motorische vaardigheden. Natuurlijk is de fiets mijn favoriete vervoermiddel!

Zo, dat is veel informatie over mij. Hoe zit het met jou?

Ben je klaar om met mij aan de slag te gaan?

behandelingen

Osteopathie, sportmassage en voeding in Haarlem.
Sinds 2007 behandel ik bankzitters, recreatieve sporters en topatleten!

© 2024 TigerSports.eu | Privacy Policy | Web Miel Café Design
usercartcrossmenu